Diëtistenpraktijk Minervalaan op de Minervalaan 101 te Amsterdam (06 27 05 28 53) is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De volgende haltes en stations zijn op 5 tot 10 minuten loopafstand van de praktijk:

Trein-, metro- en busstation Amsterdam Zuid/WTC
Bus- en tramhalte Prinses Irenestraat/Beethovenstraat
Bushalte Prinses Irenestraat/Parnassusweg
Tramhalte Minervaplein

Een routebeschrijving vindt u onderaan de pagina.

Uw auto kunt u gratis parkeren op eigen terrein op de oprit/parkeerplaats links van het woonhuis, voor de praktijk. Uw fiets kunt u  ook op de oprit/parkeerplaats recht voor de praktijk stallen. Betaald parkeren op straat kan voor maximaal 1 uur. Houd er rekening mee dat eerste consults vaak 1,5 uur duren. Op de Prinses Margrietstraat en aan de overkant van het water kunt u lang betaald parkeren.

De praktijk bevindt zich aan de linkerzijde van het woonhuis. De wachtruimte bereikt u via de groene poort links van de praktijk (zie onderstaande foto’s), Door op de bel bij de steeg te drukken wordt de groene poort voor u open gedaan. Na 10 meter vindt u aan uw rechterhand de ingang naar de wachtruimte.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer, e-mail adres of webformulier. U krijgt binnen één werkdag een reactie.

T: 06 – 27 05 28 53
E: info@praktijkminervalaan.nl