Let op: de praktijk is gesloten tot en met woensdag 13 maart 2019.

Diëtistenpraktijk Minervalaan op de Minervalaan 101 te Amsterdam (06 27 05 28 53) is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De volgende haltes en stations zijn op 5 tot 10 minuten loopafstand van de praktijk:

Trein-, metro- en busstation Amsterdam Zuid/WTC
Bus- en tramhalte Prinses Irenestraat/Beethovenstraat
Bushalte Prinses Irenestraat/Parnassusweg
Tramhalte Minervaplein

Een routebeschrijving vindt u onderaan de pagina.

Uw auto kunt u gratis parkeren op eigen terrein op de oprit/parkeerplaats links van het woonhuis, voor de praktijk. Uw fiets kunt u  ook op de oprit/parkeerplaats recht voor de praktijk stallen. Betaald parkeren op straat kan voor maximaal 1 uur. Houd er rekening mee dat eerste consults vaak 1,5 uur duren. Op de Prinses Margrietstraat en aan de overkant van het water kunt u lang betaald parkeren.

De praktijk bevindt zich aan de linkerzijde van het woonhuis. De wachtruimte bereikt u via de groene poort links van de praktijk (zie onderstaande foto’s), Door op de bel bij de steeg te drukken wordt de groene poort voor u open gedaan. Na 10 meter vindt u aan uw rechterhand de ingang naar de wachtruimte.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer, e-mail adres of webformulier. U krijgt binnen één werkdag een reactie.

T: 06 – 27 05 28 53
E: info@praktijkminervalaan.nl

LET OP: PRAKTIJK MOGELIJK GESLOTEN GEDURENDE DE MAAND JUNI 2018. MEER INFORMATIE VOLGT ZO SPOEDIG MOGELIJK.